Alien Nation seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alien Nation? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Alien Nation.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Alien Nation (Seizoen 1) dateert van 1989.
Alien Nation Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alien Nation? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alien Nation seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Alien Nation Serie Informatie
Alien Nation is een Drama / Sciencefiction-serie uit 1989-1990. Geregisseerd door Stan Lathan met onder meer de acteurs Michele Scarabelli, Ron Fassler en Gary Graham .
Op 19 oktober 1988 stort er in de Mojave woestijn, even buiten Los Angeles, een gigantisch ruimteschip neer. Aan boord bevinden zich 250.000 buitenaardse wezens van de planeet Tencton. Het blijkt om slaven te gaan, die door hun meesters ‘gefokt’ werden om een hoogbegaafd en super sterk werkras te zijn. (20% intelligenter en 30% sterker dan de gemiddelde mens.) Om de slaven onderdanig te houden werden ze door hun opzichters bedwelmd met gas. Nadat het schip tijdens de landing beschadigt raakt, zitten de Tenctonesen vast op de aarde en breekt voor hen een nieuw leven aan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.