Nurses seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Nurses? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Nurses.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Nurses (Seizoen 3) dateert van 1993.
Nurses Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Nurses? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nurses seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Nurses Serie Informatie
Nurses is een Komedie-serie uit 1991-1994. Geregisseerd door Gil Junger met onder meer de acteurs David Rasche, Stephanie Hodge en Ada Maris .
Annie Roland, Sandy Miller en Gina Cuevas werken alle drie in het Community Medical Center in Miami. Annie is de hoofdverpleegkundige met een ijzeren wil en ze is getrouwd met een brandweerman. Sandy is haar rechterhand en hoewel ze gedreven is, vertoont ze ook de nodige cynische trekjes. Gina is als immigrante vanuit San Pokeno in het ziekenhuis terechtgekomen en heeft haar zinnen gezet op dokter Hank Kaplan. Dit team verpleegkundigen maakt de nodige dingen mee op het werk.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.