• 9.392.109 stemmen

Eigen Kweek

Eigen Kweek seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Eigen Kweek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Eigen Kweek.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Eigen Kweek (Seizoen 3) dateert van 2019.

Eigen Kweek Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Eigen Kweek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eigen Kweek seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Eigen Kweek Serie Informatie

Eigen Kweek is een Drama / Komedie-serie uit 2013-2019. Geregisseerd door Joël Vanhoebrouck met onder meer de acteurs Dirk van Dijck, Sebastien Dewaele en Rhoda Montemayor .

Eigen Kweek volgt de familie Welvaert, waarin boer Jos Quasi al zijn geld verliest na een verkeerde belegging. Hij besluit om met de hulp van zijn zoon een cannabisplantage op te zetten om zijn verliezen te doen compenseren. Zijn broer Frank laat ondertussen zijn Filipijnse vriendin Julita overkomen naar België. Al snel steken cultuurverschillen de kop op.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 331 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.