• 9.382.703 stemmen

Red Sonja

Red Sonja seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Red Sonja? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Red Sonja.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Red Sonja (Seizoen 1) dateert van 2011.

Red Sonja Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Red Sonja? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Red Sonja seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Red Sonja Serie Informatie

Red Sonja is een Komedie-serie uit 2011-2012.

Red Sonja is een achtdelige tragikomische reeks over Odette, een vrouw van vijfenvijftig jaar oud die na een zwaar ongeval van haar echtgenoot in financiële en sociale problemen is geraakt. Om de kosten van haar zieke man te dekken gaat Odette kuisen bij Red Cleaning Service, en doet ze de strijk van haar buren. Om haar eenzaamheid te vergeten, vlucht Odette via haar computer naar een virtuele wereld. Daar wordt ze Red Sonja, een knappe en assertieve jonge vrouw die alles is wat zij niet is. Ondertussen probeert ze in het echte leven het hoofd boven water te houden, omringd door de kleurrijke figuren van het woonblok.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.