Heartbeat seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Heartbeat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Heartbeat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Heartbeat (Seizoen 1) dateert van 2016.
Heartbeat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Heartbeat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Heartbeat seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Heartbeat Serie Informatie
Heartbeat is een Drama-serie uit 2016. Geregisseerd door Edward Ornelas met onder meer de acteurs Rudy Martinez, Jamie Kennedy en JLouis Mills .
Heartbeat vertelt het waargebeurde verhaal gebaseerd op het leven van dokter Kathy Magliato en het boek dat zij hierover schreef. Dokter Alexandra Panttiere is een controversiële chirurg die naast haar werk ook in haar privéleven op het randje leeft. Haar aanpak binnen de wereld van medicijnen is grenzeloos en haar leven zit vol verrassingen. Ze zal er dan ook altijd alles aan doen zodat haar patiënten krijgen wat ze nodig hebben, ongeacht wat dit zou kunnen betekenen voor de reputatie van het ziekenhuis.