Dig seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dig? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dig.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dig (Seizoen 1) dateert van 2026.
Dig Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dig? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dig seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dig Serie Informatie
Dig is een Avontuur / Komedie-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Amy Poehler, Hugh Laurie en Geraldine Viswanathan .
Een team van vier vrouwelijke archeologen zijn aan het werk op een opgravingssite in Griekenland. De vondst een zeldzaam artefact trekt direct de aandacht van machtige internationale instanties, waardoor de vrouwen ongewild verstrikt raken in een grootschalige, gevaarlijke samenzwering die de bekende wereldgeschiedenis volledig kan herschrijven. Terwijl ze proberen te overleven en de waarheid te beschermen, moeten ze navigeren door academische rivaliteit, politieke spelletjes en de excentrieke dynamiek binnen hun eigen onderzoeksteam.