• 9.460.198 stemmen

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Jeroen Koopman

Met onder meer: Tatjana Simic, Ghislaine van Ijperen en Tibor Lukács

Release datum: maandag 18 mei 2026

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kees Flodder

Kees Flodder Junior erft een villa in de chique wijk Eyckendael, een aangrenzende wijk van Zonnedael. Ze verhuist daarheen met haar familie, waaronder haar neven Donnie en Paultje, haar nicht Priscilla en oma Flodder. Hun komst veroorzaakt al snel onrust in de verder rustige en nette buurt. De situatie wordt ingewikkelder wanneer buurman JP de familie uit de wijk probeert weg te pesten. Samen met buurvrouw Charlotte onderneemt hij verschillende pogingen om de Flodders weg te krijgen. Dit leidt tot conflicten tussen de familie en hun welgestelde buren. Kees Junior probeert de rust te bewaren, maar de situatie escaleert verder wanneer haar moeder Kees onverwachts op de stoep staat.

Meningen over Kees Flodder

Bavria

dinsdag 19 mei 2026
Kees Flodder seizoen 1 Na alle negatieve berichten ben ik toch aan de serie begonnen, zonder er veel van te verwachten. Eerlijk gezegd vond ik de eerste drie afleveringen helemaal niet slecht. Natuurlijk is de opbouw anders, maar ook weer niet zó anders. Je moet de personages eerst leren kennen en eraan wennen dat het om een andere familie gaat. Ik zag juist veel herkenbare elementen en gelijkenissen die prima verwerkt zijn. Ik denk dat je deze serie niet één op één moet vergelijken met de oude serie, maar die meer in je achterhoofd moet houden. Daarnaast moet een serie ook de kans krijgen om zich te ontwikkelen; acteurs moeten in hun rol groeien. Na alle kritiek had ik het eerlijk gezegd veel erger verwacht, maar het viel me alles mee en ik kijk met plezier naar de nieuwe afleveringen. Ja, het is anders dan de film, maar dat was de oorspronkelijke serie uiteindelijk ook. Bepaalde types zijn duidelijk herkenbaar en de sfeer voelt nog steeds in dezelfde stijl aan.
avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

dinsdag 19 mei 2026
Kees Flodder seizoen 1 Inmiddels al 3 stemmen voor een serie waarvan nog 4 afleveringen uit moeten komen...

bartjemijnhartje_tv

woensdag 20 mei 2026
Kees Flodder seizoen 1 Deze serie heeft mijns inziens niets maar dan ook niets te maken met Flodder dan wel Kees Flodder. Het komt bij mij over als RTL/Videoland die het IP en de rechten op de originele- beelden en het geluid heeft. En er een afgeraffelde niet realistische zooi van heeft gemaakt in een vers jasje. Maar dan wel een vers jasje van een erg stinkende rotte vis. De subtiele authentieke Flodder humor is er niet meer. De goede chemie van de familie en het rollenspel onderling (toentertijd) hier niet gezien. Dat bekende leuke kat en muis spel tussen de Flodders en de kakkers is nu onbekend en wat er nu op beeld staat is overbodig en geforceerd. De Flodders die overal mot trappen maar er toch sneaky en met humor vanaf komen? Dat is nu overacting tot het bot met vreselijke art effects. Bijvoorbeeld die kluns in dat golf karretje. Wie heeft dat verzonnen!? Ik weet niet wat er tijdens het productieproces is gebeurd? Ik heb wat oude beelden gezien en oude herkenbare 'stukjes' opnieuw gespeelde scenes die heel slecht met afgeraffelde nieuwe kwats aan elkaar zijn gemonteerd. De moeite om deze serie op te starten in de APP vind ik het niet eens waard. Ik kan hem enkel afraden. Deze hele productie slaat naar mijn mening helemaal nergens op.

Peter74

Kees Flodder seizoen 1
Mr. Chiel schreef:
Er staan al 3 afleveringen op en nog 3 verschijnen er deze week. Kan toch dat iemand de serie zo slecht vindt en 1 of 2 sterren geeft en niet meer naar de rest van de afleveringen kijkt. Anders kan er niet gestemd worden door menigeen die een serie te slecht vindt om af te kijken. Ik heb 3 afleveringen gezien nu, maar op 1 glimlach na in de eerste aflevering is er ook niet veel aan en snap dus ook dat sommigen niet verder kijken. Totaal geen charme of memorabele personen zoals uit de originele films en serie.