Nippon Sangoku seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nippon Sangoku? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Nippon Sangoku.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Nippon Sangoku (Seizoen 1) dateert van 2026.
Nippon Sangoku Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nippon Sangoku? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nippon Sangoku seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Nippon Sangoku Serie Informatie
Nippon Sangoku is een Animatie / Drama-serie uit 2026.
Een revolutie, aangewakkerd door een nucleaire oorlog, een natuurramp en wanbestuur, leidt tot de ineenstorting van de Japanse samenleving. Het land splitst zich op in drie naties die strijden om de hegemonie, en het Sangoku-tijdperk breekt aan. Aoteru Misumi, een voormalig landbouwambtenaar, zweert Japan te herenigen. Hij klimt op in de rangen met niets anders dan zijn kennis en welsprekendheid. Wees getuige van de legende van de man die later geroemd werd als een geniale strateeg.