• 9.385.776 stemmen

PONIES

PONIES seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie PONIES? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van PONIES.

Het laatste bij ons bekende seizoen van PONIES (Seizoen 1) dateert van 2026.

PONIES Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van PONIES? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over PONIES seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

PONIES Serie Informatie

PONIES is een Thriller-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Emilia Clarke, Haley Lu Richardson en Adrian Lester .

Moskou, 1977. Twee 'Ponies' (personen zonder interesse in inlichtingenjargon) werken anoniem als secretaresses op de Amerikaanse ambassade. Totdat hun echtgenoten onder mysterieuze omstandigheden in de USSR worden vermoord en het duo CIA-agenten wordt. Bea is een overopgeleid, Russischtalig kind van Sovjet-immigranten. Haar cohort, Twila, is een meisje uit een klein stadje dat even agressief als onverschrokken is. Samen proberen ze een omvangrijk complot uit de Koude Oorlog te ontrafelen en het mysterie op te lossen dat hen in eerste instantie tot weduwen heeft gemaakt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.