Necronomico no Cosmic Horror Show seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Necronomico no Cosmic Horror Show? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Necronomico no Cosmic Horror Show.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Necronomico no Cosmic Horror Show (Seizoen 1) dateert van 2025.
Necronomico no Cosmic Horror Show Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Necronomico no Cosmic Horror Show? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Necronomico no Cosmic Horror Show seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Necronomico no Cosmic Horror Show Serie Informatie
Necronomico no Cosmic Horror Show is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2025. Geregisseerd door Ryoma Kawakami met onder meer de acteurs Riho Sugiyama, Nana Hasumi en Manaka Iwami .
Miko Kurono, ook bekend als "Necronomico", begint na haar middelbareschooldiploma aan haar droombaan als livestreamer. Miko brengt haar dagen door met haar jeugdvriendin Mayu Mayusaka en haar rivaal Kanna Kagurazaka. Op een dag krijgen ze een aanbod om een nieuwe virtual reality (VR)-game uit te proberen die hun leven zal veranderen.