• 9.386.253 stemmen

Oorlogsalbums

Oorlogsalbums seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Oorlogsalbums? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Oorlogsalbums.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Oorlogsalbums (Seizoen 1) dateert van 2025.

Oorlogsalbums Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Oorlogsalbums? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Oorlogsalbums seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Oorlogsalbums Serie Informatie

Oorlogsalbums is een Documentaire / Historisch-serie uit 2025.

In 'Oorlogsalbums' gaat presentator Philip Freriks, samen met een groep experts, op zoek naar de identiteit van onbekende soldaten uit de Tweede Wereldoorlog. Ze spitten door fotoalbums en proberen er als ‘historische detectives’ achter te komen wie de soldaten waren, waar ze tijdens de oorlog zaten en wat er met hen is gebeurd. Het is hun missie om de albums te herenigen met nabestaanden en de verhalen te blijven herinneren. In het tweeluik worden twee anonieme fotoalbums van een Amerikaanse en een Duitse soldaat, die online zijn opgedoken, onderzocht.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.