Het Heizeldrama seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Het Heizeldrama? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Het Heizeldrama.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Het Heizeldrama (Seizoen 1) dateert van 2025.
Het Heizeldrama Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Het Heizeldrama? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Het Heizeldrama seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Het Heizeldrama Serie Informatie
Het Heizeldrama is een Documentaire-serie uit 2025.
Op 29 mei 1985 werd in het Heizelstadion te Brussel de Europa Cup 1-finale gespeeld tussen Liverpool en Juventus. Wat een mooie voetbalavond had moeten worden, ontaardde al snel in een bloedige tragedie. 39 mensen stierven, honderden raakten gewond en miljoenen tv-kijker waren die avond ‘live’ verbijsterde getuigen. Een ramp waarvan de nasleep nog jaren duurde. 40 jaar na de feiten blikt regisseur Jan Verheyen terug op de gebeurtenissen in de internationale documentaire 'Het Heizeldrama'. Aan de hand van meer dan 60 getuigenissen in 5 landen wordt één van de grootste littekens uit de Belgische geschiedenis gereconstrueerd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.