• 9.382.894 stemmen

Wizzy & Woppy

Wizzy & Woppy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wizzy & Woppy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wizzy & Woppy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wizzy & Woppy (Seizoen 1) dateert van 1999.

Wizzy & Woppy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wizzy & Woppy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wizzy & Woppy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wizzy & Woppy Serie Informatie

Wizzy & Woppy is een Familie / Avontuur-serie uit 1999-2000.

Elke dag wanneer dierenverkoper meneer Bram zijn winkel sluit, komen de muizen Wizzy en Woppy uit hun kooi om de boel eens flink op z'n kop te zetten. Dit doen ze samen met Dongo de schildpad en Kasha de papegaai. Wat ze tijdens hun capriolen tegen elkaar vertellen is niet echt duidelijk. Omdat ze een eigen brabbeltaaltje spreken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.