Ice Airport Alaska seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Ice Airport Alaska? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ice Airport Alaska.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ice Airport Alaska (Seizoen 5) dateert van 2024.
Ice Airport Alaska Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Ice Airport Alaska? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ice Airport Alaska seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ice Airport Alaska Serie Informatie
Ice Airport Alaska is een Reality-serie uit 2020-2024.
Een kroniek van de dagelijkse uitdagingen van het luchthavenpersoneel op het Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC). Ze staan dagelijks voor grote uitdagingen om de luchthaven open te houden, de vrachtstroom te behouden en de passagiers te laten vliegen. Dit allemaal ondanks het weer dat regelmatig zorgt dat de temperatuur daalt tot -40 graden Celcius en windsnelheden die doorgaans hoger zijn dan 160 km/uur.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.