• 9.385.939 stemmen

Woeste Grond

Woeste Grond seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Woeste Grond? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Woeste Grond.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Woeste Grond (Seizoen 3) dateert van 2025.

Woeste Grond Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Woeste Grond? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Woeste Grond seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Woeste Grond Serie Informatie

Woeste Grond is een Drama-serie uit 2024-2026. met onder meer de acteurs Hendrik Jan Bökkers, Peggy Vrijens en Anne-Mieke Ruyten .

De serie vertelt het verhaal van drie generaties binnen dezelfde familie die allemaal hetzelfde doel voor ogen lijken te hebben: hun boerenbedrijf richting de toekomst loodsen. Maar allemaal hebben ze zo hun eigen idee over het behoud van het familiebedrijf. Drijft de huidige tijd de familie uit elkaar of blijft de familieband ondanks alles onverminderd sterk?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 38 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.