• 9.159.818 stemmen

Asalto al Banco Central (2024)

Actie / Thriller | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Raimon Masllorens en Arlette Peyret

Met onder meer: Miguel Herrán, María Pedraza en Hovik Keuchkerian

Oorspronkelijke taal: Spaans

Release datum: vrijdag 8 november 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Asalto al Banco Central

Barcelona, 23 mei 1981. Er zijn precies drie maanden verstreken sinds de poging tot staatsgreep in het Congres van Afgevaardigden en de bevolking is nauwelijks herstelt van de schok. Dan komen elf mannen met een masker het hoofdkwartier van de Centrale Bank van Barcelona binnen. De spectaculaire overval wordt een echte uitdaging voor de recente Spaanse democratie. Met meer dan 200 gijzelaars in de bank onthullen de overvallers al snel een verborgen doel dat niets te maken heeft met het verkrijgen van een financiële buit.

logo tmdbimage

Meningen over Asalto al Banco Central

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

maandag 11 november 2024
Asalto al Banco Central seizoen 1 Door Casa de Papel en acteurs uit de serie en dat het ook over een bankoverval gaat waren mijn verwachtingen mogelijk verkeerd. Maar het was allemaal nogal saai. Er gebeurde weinig. Amper actie. Het oogde ook erg lowbudget. En de laatste aflevering was moelijk door te komen. De serie eindigde teleurstellend. Jammer! Had me hier echt op verheugd.