• 9.386.952 stemmen

Jimenshitachi

Jimenshitachi seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jimenshitachi? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jimenshitachi.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jimenshitachi (Seizoen 1) dateert van 2024.

Jimenshitachi Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jimenshitachi? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jimenshitachi seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jimenshitachi Serie Informatie

Jimenshitachi is een Misdaad / Drama-serie uit 2024. Geregisseerd door Hitoshi One met onder meer de acteurs Go Ayano, Etsushi Toyokawa en Kazuki Kitamura .

De vastgoedprijzen in Tokio zijn opnieuw de pan uit gerezen. Takumi Tsujimoto ontmoet Harrison Yamanaka, de leider van een beruchte groep vastgoedzwendelaars. Samen met informant Takeshita, bedrieger-rekruteerder Reiko en juridisch adviseur Goto helpt Takumi als onderhandelaar bij het uitvoeren van vastgoedfraude. Hun volgende doelwit is het grootste tot nu toe: een vastgoedfraude van 10 miljard yen. Terwijl de oplichters op slimme wijze verwikkeld raken met landeigenaren en grote ontwikkelaars die wanhopig land willen herbestemmen, achtervolgt de politie hen meedogenloos.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.