• 9.386.456 stemmen

Juliet

Juliet seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Juliet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Juliet.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Juliet (Seizoen 1) dateert van 2023.

Juliet Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Juliet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Juliet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Juliet Serie Informatie

Juliet is een Drama-serie uit 2023. Geregisseerd door Anke Blondé met onder meer de acteurs Amber Naert, Nicki von Tempelhoff en Nabil Mallat .

In deze Vlaamse politieserie keert Juliet Dumon na het overlijden van haar vader terug naar de kust om voor haar nichtje te zorgen. Terwijl ze een pleeggezin voor het meisje zoekt, gaat ze tijdelijk aan de slag bij de lokale recherche. Maar wanneer een tiener met een steen aan haar voeten in het kanaal wordt gevonden, blijkt direct dat Juliet nog een flinke dosis onverwerkt trauma over de dood van haar moeder met zich meedraagt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 22 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.