• 9.457.256 stemmen

Kim-bu-jang - Seizoen 1 (2026)

Alternatieve titels: Agent Kim Reactivated, Manager Kim, 김부장

Afleveringen: 10

Speelduur: 12 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Kim Bo-ram en Lee Seung-young

Met: So Ji-sub, Choi Dae-hoon en Yoon Kyung-ho

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 26 juni 2026

Eerst uitgezonden op: SBS (Zuid-Korea)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kim-bu-jang

Kim Do-hyeon (codenaam "CODE-66") is een voormalige elite-spion die tussen Noord- en Zuid-Korea opereerde. Hij heeft zijn gewelddadige verleden achtergelaten om als gewone kantoormedewerker bij een spaarbank stilletjes zijn dochter Min-ji op te voeden. Wanneer zijn dochter plotseling wordt ontvoerd, wordt hij gedwongen zijn dodelijke vaardigheden opnieuw te activeren en alles te riskeren om haar te redden. Hierbij trekt hij direct de ongewenste aandacht van de nationale veiligheidsdiensten en gevaarlijke vijanden.

Afleveringen Seizoen 1 (2026)

1. Aflevering 1

26 juni 2026 (1 uur en 07 minuten)

Manager Kim is een doodgewone kantoorman wiens grootste zorg is hoe hij een band met zijn dochter Kim Min-ji kan opbouwen – totdat ze plotseling vermist raakt.

2. Aflevering 2

27 juni 2026 (1 uur en 03 minuten)

Manager Kim is wanhopig op zoek naar Min-ji en gebruikt daarom zijn expertise uit de tijd dat hij agent Kim was: een geheim agent die vijanden meedogenloos kon uitschakelen.

3. Aflevering 3

3 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

4. Aflevering 4

4 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

5. Aflevering 5

10 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

6. Aflevering 6

11 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

7. Aflevering 7

17 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

8. Aflevering 8

18 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

9. Aflevering 9

24 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

10. Aflevering 10

25 juli 2026 (1 uur en 20 minuten)

avatar van lang pee

lang pee

Ik weet dat het eigenlijk niet mag, maar ik durf deze serie na vijf afleveringen al een vijf te geven. Dit word al eens een drama thriller genoemd, maar het is eigenlijk een zwarte komedie. Er gebeuren ernsige dingen, zoals de ontvoering van iemand zijn dochter, en de niet simpele manier om een kind alleen op te voeden.

Maar voor de rest is het zo over de top dat het echt soms hilarisch is. Zeker Yoon, die Park Jin-Cheol speelt is echt heerlijk.

Dit gaat niet voor iedereen zijn, maar voor mij werkte het prima. En er werd echt door iedereen fantastisch geacteerd, natuurlijk op de Zuid-Koreaanse manier. Topserie