• 10.799 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.972 stemmen
Avatar
 
banner banner

Kopen zonder Kijken - Seizoen 5 (2022)

3,83 3 stemmen

Show titel: Kopen zonder Kijken

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 20 minuten

Met: Martijn Krabbé

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 16 mei 2022

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 5 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kopen zonder Kijken

Woonprogramma waarin acht stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven de stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team, makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes, toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Afleveringen Seizoen 5 (2022)

  1. Aflevering 1

    16 mei 2022 (40 minuten)

    Vera en Casper huren in het mooie centrum van Leiden. Vooral Vera vindt het moeilijk om de bruisende stad te verlaten. Ze hebben ook geen idee wat ze eigenlijk zoeken: jaren 30, nieuwbouw of toch een appartement? Ook weten ze niet waar het huis moet staan. Kortom: ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.

  2. Aflevering 2

    23 mei 2022 (40 minuten)

    Shannon en Cevar zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het is tijd voor een volwassen huis en weer terug naar de rust en ruimte. Het lukt het stel maar niet om het geschikte huis te vinden en de moed zinkt hen langzaam in de schoenen.

  3. Aflevering 3

    30 mei 2022 (40 minuten)

    Robert-Jan en Maran wonen in een gezellige wijk in Utrecht, maar de huurlasten zijn hoog. Met het oog op de toekomst van zoontje Wolf zoeken zij nu iets anders. Het is tijd voor de volgende stap, want ruimte voor gezinsuitbreiding is er nu niet. Ze willen een kant-en-klaar huis, maar kunnen maar niets vinden in hun zoekgebied.

  4. Aflevering 4

    6 juni 2022 (40 minuten)

    Volcmar en Marlies vormen een samengesteld gezin met twee tweelingen en een 16-jarige dochter. Ze wonen nu in het koophuis van Marlies, waar ze twee slaapkamers en een zolder hebben. De vijf pubers snakken naar een eigen slaapkamer. Hiermee zijn zij officieel de nachtmerrie van menig makelaar.

  5. Aflevering 5

    13 juni 2022 (40 minuten)

    Bonne en Michiel wonen in Leeuwarden in het klein huisje van Bonne. En dat begint wat krap aan te voelen. Om een nieuwe start te maken in een groter huis in het centrum van Leeuwarden, hebben zij de hulp ingeroepen van Martijn, Alex, Bob en Roos. Gaat het ze lukken om hun wens uit te laten komen in dit beperkte zoekgebied?

  6. Aflevering 6

    20 juni 2022 (40 minuten)

    Vera en Dyan wonen op de vierde verdieping in een postzegel van 37 m2 in Amsterdam-Oost. Heel knus, al brengt het wel heel grote ongemakken met zich mee. Het allergrootste ongemak is dat ze zelf eigenlijk niet weten wat voor woning ze zoeken. Een moeilijke klus voor Alex, Bob, Roos en Martijn, maar zij gaan geen uitdaging uit de weg!

  7. Aflevering 7

    27 juni 2022 (40 minuten)

    Jeroen en Carlijn wonen in een mooi koophuis in Utrecht aan een drukke straat. En dat laatste is meteen het grootste probleem. Het stel wil terug naar het veilige gevoel van vroeger. Dat lijkt een onmogelijk opgave in de huidige huizenmarkt. Martijn en zijn team zetten alles op alles om deze klus te klaren, maar de zoektocht duurt langer dan ooit.

  8. Aflevering 8

    4 juli 2022 (40 minuten)

    Lotte en Rob hebben elkaar leren kennen tijdens een reis in IJsland. Rob is snel daarna ingetrokken bij Lotte én haar huisgenoten in Den Bosch. Nu zoeken zij iets voor hen samen, alleen komen ze daar niet uit. Lotte wil namelijk in Den Bosch blijven en Rob wil liever naar de groenere dorpjes daaromheen. Aan Martijn en zijn team de schone taak om de knoop voor hen door te hakken.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.