• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.891 stemmen
Avatar
 
banner banner

Kopen zonder Kijken - Seizoen 4 (2021)

3,17 3 stemmen

Show titel: Kopen zonder Kijken

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 20 minuten

Met: Alex van Keulen, Bob Sikkes, Martijn Krabbé, Alex van Keulen en Bob Sikkes

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 30 augustus 2021

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 4 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kopen zonder Kijken

Woonprogramma waarin acht stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen geven. De huizenmarkt is oververhit en voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een woning naar hun zin te kunnen kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven de stellen presentator Martijn Krabbé en zijn team, makelaar en taxateur Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes, toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen. Een huis dat zij pas voor het eerst zien nadat de koopovereenkomst getekend is.

Afleveringen Seizoen 4 (2021)

  1. Aflevering 1

    30 augustus 2021 (40 minuten)

    Bas, Sofie en baby Boaz wonen al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Zij zijn absoluut niet de enige zoekers op de huizenmarkt, dus de concurrentie is moordend. Een overspannen woningmarkt is niet hun enige probleem. Bas en Sofie zijn beiden zelfstandig ondernemer en dat maakt hun situatie alleen nog uitdagender.

  2. Aflevering 2

    13 september 2021 (40 minuten)

    Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al heel lang op zoek, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet. De tijd begint nu wel echt te dringen, want hun woonsituatie is zorgwekkend.

  3. Aflevering 3

    13 september 2021 (40 minuten)

    Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al heel lang op zoek, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet. De tijd begint nu wel echt te dringen, want hun woonsituatie is zorgwekkend.

  4. Aflevering 4

    20 september 2021 (40 minuten)

    Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en helaas kan zij maar moeilijk aarden op Urk. Hun huisje is schattig en karakteristiek te noemen, maar echt heel klein. Het lukt dit gelukkig getrouwde stel maar niet om een nieuw huis te vinden. Lukt dat Martijn en zijn team wel?

  5. Aflevering 5

    4 oktober 2021 (40 minuten)

    Iris en Thom wonen in een huurappartement in Tilburg, maar daar moeten zij binnenkort uit. De zoektocht naar een nieuw huis gaat moeizaam. Ook Iris, als twijfelende partner, zorgt voor onnodig oponthoud. En daar bovenop stuiten deze starters ook nog op een financieel obstakel.

  6. Aflevering 6

    18 oktober 2021 (40 minuten)

    Jurgen en Elise wonen samen in een bovenwoning in een drukke wijk van Rotterdam. Met het oog op de toekomst begint de buurt een beetje te knellen. In hun zoektocht naar een nieuwe woning is Jurgen vaak de remmende factor. Bovendien zijn hun mogelijkheden ook heel beperkt door twee paar linkerhanden.

  7. Aflevering 7

    25 oktober 2021 (40 minuten)

    Eva en Pascal uit Papendrecht hebben elkaar via Facebook leren kennen. Niet snel daarna bleek Eva zwanger, waarna Pascal bij haar is ingetrokken. Met de komst van hun dochter Louiza blijkt hun flatje al snel te klein. Eva En Pascal hebben tegenstrijdige karakters en dat is vooral de reden waarom het vinden van een grotere woning maar niet lukt.

  8. Aflevering 8

    1 november 2021 (40 minuten)

    Lynn en Martijn wonen in het prachtige Apeldoorn in een gehorig jaren 50-appartement van ongeveer 60 m2. Ze zijn bijna tien jaar samen en zijn toe aan de volgende stap. Hun huidige koopappartement heeft Lynn er vier jaar geleden doorheen geduwd, wat ze Martijn niet nogmaals wil aandoen. Maar echt verder komen ze nu ook niet.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.