• 9.372.303 stemmen

You're Telling Me! (1934)

Komedie | 64 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Erle C. Kenton

Met onder meer: W.C. Fields, Joan Marsh en Buster Crabbe

Plot You're Telling Me!

"He's pretty cute playing Cupid to young love!"

Ondergewaardeerd uitvinder, echtgenoot en dronkaard Sam Bisbee (Fields) heeft al vele net iets mindere vondsten achter zijn naam staan, zoals de sleutelgatvinder voor zatladders, maar de erkenning is uitgebleven. Dan kondigt eindelijk de grote uitvinding zich aan: de lekvrije autoband. Helaas verknalt hij de demonstratie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sam Bisbee

Pauline Bisbee

Bob Murchison (as Larry 'Buster' Crabbe)

Princess Lescaboura

Mrs. Bessie Bisbee

Mrs. Murchison

Mayor (as Del Henderson)

Charlie Bogle (as Robert Mc Kenzie)

avatar van Bobbejaantje

Bobbejaantje

• 2062 stemmen

Eén van de ‘tragere’ komedies van WC Fields. Daarmee bedoel ik dat elke gag zijn tijd vraagt. Hij heeft ook films gemaakt met een redelijk tempo maar deze behoort dus tot de slow comedy. Het levert grappige, irritante, flauwe en lompe momenten op. Maar zelfs op de irritante momenten blijft de film een zekere charme behouden. En dat ligt natuurlijk aan het figuur WC Fields en zijn uitstraling. De traagheid van de film wordt verder gecompenseerd door de korte tijdsduur waardoor het lijkt alsof je toch anderhalf uur film gezien hebt. De verhaallijn is ok, een beetje onnozel maar dat past wel in dergelijke komedie. En op de cast die Fields omringt, valt niets aan te merken.

Niet zijn beste, maar wat mij betreft toch het bekijken waard.