• 9.376.124 stemmen

Romeo Killer: The Chris Porco Story (2013)

Biografie / Misdaad | 84 minuten

Genre: Biografie / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Norma Bailey

Met onder meer: Eric McCormack, Matt Barr en Lolita Davidovich

Plot Romeo Killer: The Chris Porco Story

In het rustige dorpje Delmar wordt de 21-jarige Chris Porco beschuldigd van de moord op zijn vader en een poging tot moord op zijn moeder. Zij wijst haar zoon meteen na de feiten aan als dader, maar even later trekt ze haar verklaring in. Detective Joe Sullivan zet zijn tanden in de zaak.

Christopher Porco

Mike McDermott

Brody McAllister

avatar van Tarkus

Tarkus

Een wat bizar verhaal in deze film, die echter wel op feiten is gebaseerd.

Een rechtbankdrama dus, dat wel tot mijn favoriete genres behoort, het ene is al wat beter dan het andere, deze behoort zowat in de middenmoot.

Niet alles is even geloofwaardig, zoals de moordpoging op de moeder, haar snelle herstel, daar stel ik me vragen bij.

Of de dader terecht is veroordeeld, daar twijfel ik dan niet aan, als de rol goed is vertolkt, dan leidt het geel twijfel dat de zoon een arrogant type is, die zich met vele leugens overal weet uit te praten.

Maar oordelen kunnen wij als filmliefhebbers niet over de zaak, wel over de film zelf.

En die vond ik voor een TV-film niet zo slecht, er zijn er veel slechtere.

Dus voor de liefhebbers van moorden en rechtszaken is dit wel een aanrader.

Mij kon het alleszins wel boeien.