• 9.370.379 stemmen

Geregisseerd door: Martín Boulocq

Met onder meer: Andrea Camponovo, Fabricio Camponovo, Roberto Guilhon

Gesproken taal: Spaans

Plot Los Viejos

Toño begint aan een lange reis terug naar zijn geboortestad in het zuiden van Bolivia. Vele jaren zijn verstreken sinds hij werd verdreven van zijn huis, maar de dingen zijn nu veranderd in zijn familie. Mario, zijn adoptievader, lijdt aan een ziekte en kan niet spreken. Ana, met wie hij samen opgroeide en die zijn eerste liefde was, is nu een alleenstaande moeder van een negenjarig kind.

avatar van Decec

Decec

Een matige dramafilm...

Weinig zeggende verhaal (stil)...

Redelijk acteerwerk...

Slechte kwaliteit breedbeeld

(geen HD aanwezig)...

Redelijk geluid, in het begin veel storm geluid,

geen Dolby Digital aanwezig...

Geen moeite waard...

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Prachtige beelden van het land Bolivia, maar om nu bepaalde scènes maar te rekken en te rekken, gaat me veels te ver. Wolken die voorbij drijven is even leuk om te zien, maar om dit nu gelijk enkele minuten achtereen te doen....Idem voor een dame die een steentje in haar navel legt en dan in slaap valt. Mooie dame hoor, maar dan zie ik haar liever wat anders doen in de scènes die nu werden getoond.

Er zal allemaal wel een diepere betekenis in hebben gezeten, ik heb het in ieder geval niet gevonden....