• 9.371.613 stemmen

Coma (2012)

Drama / Thriller | 160 minuten (miniserie, 2 delen)

Genre: Drama / Thriller

Speelduur: 160 minuten (miniserie, 2 delen)

Geregisseerd door: Mikael Salomon

Met onder meer: Lauren Ambrose, Steven Pasquale, Geena Davis

Plot Coma

Susan Wheeler is een medisch studente in een ziekenhuis. Het valt haar op dat verschillende, ogenschijnlijk gezonde patiënten na een routineprocedure steeds vaker in een coma terecht komen na een operatie. Wanneer ze op onderzoek uit gaat, blijkt dat iedereen die ze kent verdwijnt of overlijdt. Na een aantal fouten van het afdelingshoofd Joe Morton roept ze de hulp in van haar docent en tevens minnaar en dokter Stark.

avatar van 606

Klinkt heel interessant maar verhaal heb ik al eens eerder gehoord volgens mij in de film Extreme Measures (1996) klinkt beetje hetzelfde.

avatar van Macmanus

Macmanus

Coma (1978) remake hiervan naar boek van Robin Cook.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Beetje saaie vertoning helaas terwijl het verhaal best wel potentie heeft.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

Jammer dat ik overal lees dat hij tegen valt.... Had er wel zin in. Nou ja, misschien later een keer op een regenachtige zondag middag.... We hebben nog een natte herfst, winter en voorjaar voor de boeg....

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Beetje sneu om hier nou weer een remake van te maken, het origineel was onovertroffen.

avatar van voomzap

voomzap

avatar van Waku

Waku

Best aantrekkelijke remake in vorm van mini serie.

De 240 minuten worden overigens bij lange na niet gehaald zoals boven bij moviemeter beschreven. Kleine 180 minuten duurt het geheel.

Spannend en vlot lopend verhaal.

Het lijkt er op of men ruimte overlaat voor een vervolg.

avatar van INCTRL

INCTRL

Open einde...wanneer komt Coma 2 uit?

avatar van edwin1205

edwin1205

ik ga deze fim nu kijken.dan pas geef ik punten

avatar van edwin1205

edwin1205

[quote]edwin1205 schreef:

3.0

ik ga deze fim nu kijken.dan pas geef ik punten. zeer goede film het is zeker de moeite waard op hem te zien.goed gespeeld mooi plot vevolg komt zeker

avatar van karilem

karilem

ralfsjam schreef:

als ik jou was zou ik me niet zo laten beinvloeden. Anders zou je nooit wat kijken. heb je die intussen gezien?

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Helemaal geen onaardige remake van het origineel uit 1978. Alles is natuurlijk opgepimpt naar deze tijd: mobiele telefoons, computers, CGI-effecten. Soms is het script wat slordig, waardoor het geheel nogal rommelig overkomt. Ambrose speelt haar rol met verve, evenals Burstyn en wat is de laatste mooi oude geworden! Het is een serie waarbij je je aandacht niet moet laten verslappen, wil je alle details zien en begrijpen. Het enige waar ik nogal moeite mee had was de z.g. psychopaat. Wat daar nu precies de bedoeling van is weet ik nog steeds niet. Voor de rest heb ik me prima vermaakt: 3,5 *

avatar van Noodless

Noodless

Leuke remake op het originele uit 1978 die een modern tintje heeft en hier of daar een andere invalshoek gekregen heeft. Bijvoorbeeld het gegeven van de seriemoordenaar is misschien wel met de haren erbij getrokken, maar zorgde wel voor een paar spannende scènes. De twist op het einde zag ik toch niet aankomen wie er allemaal mee verantwoordelijk was ( ik bedoel dan haar grootvader en zijn collega ) . Ook het slot zorgt voor een open einde die je als kijker zelf kan invullen. 6,5/10