• 9.369.537 stemmen

Bringing Ashley Home (2011)

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Nick Copus

Met onder meer: A.J. Cook, Jennifer Morrison en Patricia Richardson

Plot Bringing Ashley Home

Libba Phillips is een nuchtere vrouw met een stabiele familie, baan en vriend. Wanneer ze haar zuster en fuifbeest Ashley naar haar huis in Sacramento haalt om deze tot rust te brengen, verandert Libba's leven volledig. Ashley houdt van drinken, drugs en feesten en haat verantwoordelijkheid. En wat Libba niet weet, is dat Ashley een bipolaire stoornis heeft. De twee zijn altijd erg dik met elkaar geweest en Ashley heeft altijd vertrouwt op Libba om haar te helpen. Maar na enkele maanden van losbandigheid, heeft Libba genoeg van Ashleys gekte en wat zij aanziet voor onvolwassenheid...

avatar van Nijmegen

Nijmegen

En zo'n film brengen ze dan groots naar voren als film-première op primetime bij RTL4. Ik vindt dit persoonlijk een tikkeltje zielig maar goed.

avatar van madmax2011

madmax2011

vond hem goed

avatar van chebby

chebby

Film was wel oké, jammer van het einde alleen want heb gelezen dat ze nadat ze weg was gegaan in haar pyjama 9 maanden later weer terug was en sindsdien een stabiel leven heeft en 2 dochters heeft.. Bringing Her Sister Home - Heroes Among Us, Good Deeds, Real People Stories : People.com

avatar van Jacquestheone

Jacquestheone

Wat een shit film, acteerwerk zo slecht dat je al na 5 minuten denkt, waar zit ik naar te kijken. Waarom keek ik dan??.... omdat ik deel uitmaakte van een gezelschap, vandaar. Bespaar je dus de moeite en oja, de langste commercial bij RTL was 7,5 minuten.........!! en dat 5 keer, kun je nagaan.

Voorlopig heb ik het weer gehad met die RTL zenders en hun Film's.

avatar van Onweersvlieg

Onweersvlieg

chebby schreef:

Nee, helaas is ze nog steeds vermist.

Ashley Phillips surfaced in Charlotte, NC on Feb. 7, 2003 after placing a phone call to her mother and then to her sister, Libba on the same date, four years previous to their last conversation—Libba’s birthday. Ashley had little memory of her four-year experience and because of her state of mind and physical health and for reasons concerning her personal safety and security, the family requested this story not be published six years ago. Today, she is missing again and the details of her tragic life continue to be told by her family for the purpose of creating awareness and change for the undocumented population of “missing” missing adults

Staat op de site die haar zus heeft opgericht.

avatar van nightbreed

nightbreed

Weer zo'n typische Amerikaanse TV-film waarin alles zwart/wit is en waarin alle karakters oppervlakkig zijn. Het gegeven dat het in grote lijnen gebaseerd is op feiten maakt het nog enigszins dragelijk.

4,5/10

avatar van f.aat

f.aat

De film viel wel mee. Jammer voor z'n einde.

avatar van Decec

Decec

Een goede drama film...

Een waargebeurd verhaal...

Prima acteerwerk...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Af en toe te snel camerabeweging...