• 9.370.282 stemmen

Genre: Documentaire / Muziek

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada / Duitsland / Nederland / Spanje

Geregisseerd door: Amy Lee Grill

Plot Speaking in Code

"Everything changes when you get lost in music."

Speaking in Code is een portret van mensen die zich totaal verliezen in de muziek: cinema over de wereld van de techno. Een documentaire die overal ter wereld mensen volgt die van elektronische muziek hun leven hebben gemaakt. Onder andere met Modeselektor, Wighnomy Brothers, Monolake, Philip Sherburne, David Day & Amy Grill.

avatar van Apster

Apster

Staat momenteel op Pitchfork, ben wel benieuwd naar deze docu.

avatar van DV1984

DV1984

Matige reportage over de technoscene in Duitsland, Barcelona en Boston! Zelf vond ik de reportages van Berlijn (Modeselektor, Ellen Alien) en Oost Duitsland wel interesant, jammer vond ik het feit dat de documentairemaker zoveel aan het woord is, deze had vrij weinig zinnigs te melden! Vanuit Duitsland heb ik vele beterre reportagges gezien over de technoscene in Berlijn en de rest van Duitsland.