• 9.370.278 stemmen

Amateur Porn Star Killer 2 (2008)

Misdaad / Erotiek | 80 minuten

Genre: Misdaad / Erotiek

Geregisseerd door: Shane Ryan

Met onder meer: Kai Lanette en Shane Ryan

Plot Amateur Porn Star Killer 2

"Humiliation. Rape. Murder. You know the drill."

Het nieuwste slachtoffer van de moordenaar uit het eerste deel is dit keer geen jonge vrouw. Deze keer is het slachtoffer echter wel weerbaarder. Ze vecht terug, maar denkt onterecht dat ze zal kunnen ontsnappen. Wederom gebruikt de moordenaar een camera om zijn gruwelijke praktijken vast te leggen.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

avatar van clockwork72

clockwork72

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Kai Lanette .

Bezig met mijn herzieningen van deze reeks, al begin ik erg onlogisch met deel 2. Blijft een fijne reeks, erg low budget allemaal, met expliciete seks en een moord op het einde. Voor velen niet te doen, voor mij wel. Wat ik vooral fijn vind van de reeks is de handheld P.O.V. die de reeks hanteert. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de handheld en dat maakt het P.O.V. perspectief erg effectief.

Erg fijn om betrokken te zijn hoe de charmante maar insane Brandon aanpapt met zijn slachtoffer. Veel zinloze gesprekken, chemie alom en veel geflirt, de slachtoffers spelen ook erg hard to get. Iedereen die wel eens een vreemd meisje opgepikt heeft uit de discotheek zal het wel een trip through memorylane zijn. Dit realisme maakt dit zo'n fijne reeks, want het eerste uur van deel 2 bestaat toch vooral uit dit soort zaken.

Ook erg veel gespeel met handheld modes, infrarood, nightvision en negative modes komen allemaal voorbij. Fijn . Eenmaal bij zijn appartement gaat de 'magie' beginnen, geen tedere zooi maar gewoon seks zoals het hoort te zijn. Vol passie en vuilbekkerij. Geen geromantiseerde onzin, Kai Lanette is de actrice, niet Meg Ryan. Dan flipt Brandon om geen enkele reden. Niet echt sterk gedaan, maar het is gewoon de vibe in de film die het 'm doet.

Het enige minpunt is dat de flashbacks niet echt werken maar voor de rest prima amateur spul. Toch wel één van mijn favoriete amateur reeksen. Vanavond deel 3!

avatar van dominion

dominion

Is hij ook regio 2 verkrijgbaar ?

avatar van Zinema

Impotent.

Na het ietwat laf en door filters verneukt in beeld brengen van echte seks, proberen de makers van het zielloze en drollerige eerste deel het gewoon opnieuw. Waarom? Omdat de DVD's verkochten (met dank aan de titel in combinatie met de poster). Alle onwaarschijnlijke dialogen en resolutie-geklier ten spijt. Zelfs de ondanks de titel insinuerende zogenaamde seks die er eigenlijk niet in zat. Om van enige gegriezel o.i.d. maar helemaal te zwijgen.

Nu was in de jaren '80 een gemiddelde aflevering van De Pin-Up Club op Veronica-TV nog geiler dan dit uitgedroogde misbaksel dat aanvoelt als een doorgesnoven poging van een aan porno verslaafde handycammer die een, hoogstwaarschijnlijk door de drugs ingegeven, artistiek moment dacht te beleven en vervolgens los ging qua montage en filtertjes. In tegenstelling tot het eerste misbaksel zijn er nu in elk geval zo'n 40 seconden aan gepijp en geswaffel te beleven voor de ware liefhebber. Toch blijft de kijker met een impotent gevoel achter, want zoveel onkunde en volhardende rommel is allesbehalve opwindend. Alhoewel, de kijker zou naast de gekrompen pielemans ook wel eens behoorlijk boos kunnen zijn na net 80 minuten keihard cinematografisch te zijn verkracht.

Troep.

avatar van Film Pegasus

Na de positieve commentaar van Naomi Watts toch nog gewaagd aan deel 2. Helaas dit dezelfde rommel. Even leek het wat creatiever te zijn, maar ik denk gewoon dat de maker alle creatieve mogelijkheden die er zijn, benut zonder te weten hoe of wat. Ok, de film lijkt zo wat realistischer op een snuffmovie. Maar zonder spanning of erotiek is het maar triestig. Bij een komedie wil je ook graag lachen. Geen aanrader dus.

avatar van Elineloves

Elineloves

Meh.

Praten praten praten praten en nog eens praten. Mens, de film heet toch Amateur Porn Star KILLER? Wederom scheve verwachtingen en valse hoop op iets wat toch niet zou gebeuren, blijkbaar. Het leek wel een praatprogramma. Visueel vond ik het ook een pure verschrikking, echt lelijk gewoon. Over het waardeloze acteerwerk van beide partijen ga ik niet eens beginnen, dat is volkomen zinloos bij een film als deze. Het zogenaamde 'realistische sfeertje' is er ook wel af. Niet dat dat er voor mij ooit geweest is, maar enfin.

Total garbage. Ga ik mezelf nog kwellen met deel 3 of hou ik er maar mee op? Dilemma dilemma.