• 9.370.279 stemmen

Geregisseerd door: Anahí Berneri

Met onder meer: Érica Rivas, Nicasio Galán en Zenón Galán

Gesproken taal: Spaans

Plot Por Tu Culpa

Julieta, een alleenstaande jonge moeder doet haar uiterste best haar zoontjes op de juiste manier onder controle te houden. Door een val van het bed raakt haar jongste zoontje gewond. In het ziekenhuis krijgt het verhaal een onverwachte wending wat alles in een ander daglicht zet.

Was ie zó slecht Roel?

Kan je er iets over vertellen?

narva77 schreef:

Was ie zó slecht Roel?

Kan je er iets over vertellen?

Tuurlijk

Deze film ging daadwerkelijk nergens over. De vrouw in kwestie wordt ergens van beschuldigd, wat erg onwaarschijnlijk is. En... Als het wel waar zou zijn dan gaat de film niet diepgaand op het onderwerp in. Het blijft bij schreeuwende kinderen, een moeder die het allemaal niet aankan en paranoïde is en een vader die de vrouw beschuldigd dat ze geen kinderen kan opvoeden, maar tegelijkertijd wel de kinderen over laat aan dezelfde vrouw.

Ik herhaal me niet graag, maar deze film ging daadwerkelijk nergens over.

• 2061 stemmen

Alhoewel het wel zo lijkt dat het ergens over gaat, als ik mijn verhaaltje zo nalees.

Aha, oké, bedankt!

Weer terug in Limburg inmiddels?

narva77 schreef:

Aha, oké, bedankt!

Weer terug in Limburg inmiddels?

Ik was weer terug in Limburg. Maar ik zit nu in Utrecht voor de opening van het NFF. Dus eigenlijk ook voor Tirza.

narva77 (crew films)

Jemig, jij maakt ook eens wat reisuren zeg. Kan je die niet declareren op je werk misschien?

Veel plezier in Utrecht!

avatar van dimi303

dimi303

Deze sociaal realistische film toont gewoon de dingen zoals ze zijn. Een moeder die op de rand van een instorting balanceert en twee energieopslorpende kinderen heeft, naast haar studies, waar ze moet voor zorgen op haar eentje. Want ze leeft gescheiden/of niet gescheiden van de vader, wat me niet zo duidelijk is in de film. Dan komt de beschuldiging wanneer ze met haar jongste zoontje naar de spoed trekt na een val van het bed. Dergelijke films zijn voor sommigen niet licht verteerbaar en wekken ook niet echt de interesse van het grote publiek. Zelf heb ik ook al betere films gezien in dit genre waardoor ik uitkom op enkel een voldoende.