• 9.369.469 stemmen

Geregisseerd door: Rob Van Eyck

Met onder meer: Jacques Verbist, Frida Show, Lindsay Bervoets

Gesproken taal: Arabisch, Nederlands en Engels

Plot Afterman 2

2012. De "Afterman" komt na jaren terug uit het verre Rusland, waar hij tot de ontdekking komt dat Europa een oord is geworden waar geen wetten meer bestaan. Samen met een groep vrouwelijke vrijheidsstrijders gaat hij de strijd aan met de overheersers.

avatar van misterdhdh

misterdhdh

met voorsprong de slechtste belgische film die ik ooit gezien heb. je kijkt precies anderhalf uur naar een erotische film, geen 5 minuten gaan voorbij zonder naakt. ook lijkt het dat je naar een ingewikkelde film zit te zien omdat het script eigenlijk nergens op slaagt. toen ik hem zag liggen had ik nog nooit van deze film gehoord, maar het verhaal leek mij juist zo leuk. Bin Laden in belgie, ik dacht hier ga ik mij super mee vermaken. de eerste 2 minuten dacht ik dit komt goed, o.a. door die arabische muziek die je op de achtergrond hoort. maar nadien is er nog weinig van die vreemde sfeer te merken. ik zat af te tellen tot het gedaan was. op het hoesje staat nog: vooral leuk voor studentenclubs, nou volgens mij gaan die dat toch ook geen goede film vinden en zich ermee vermaken. onlogische film, rare verhaallijn, teveel seks, zeer slechte acteerprestaties, vond er niets goed aan.

0.5/5

BTW: niemand leest dit toch

avatar van bjarni2002

bjarni2002

echt een onnozele film

avatar van Noodless

Noodless

Vreselijk ...en dat van eigen bodem

Ik kan niks positiefs hierover vertellen. Gezien het aantal stemmen na zoveel jaren lijkt het me ook heel duidelijk. Overslaan ! 1/10