• 9.378.047 stemmen

Geregisseerd door: Andrew Schuth

Met onder meer: Edward Albert, Katherine Bailess en Kieren Hutchison

Plot Sea of Fear

"Terror Runs Deep..."

Vijf reizigers vertrekken voor een relaxte vakantie op het water maar wanneer hun navigator op mysterieuze wijze verdwijnt, varen zij onbekende, donkere angstaanjagende wateren binnen. Ze worden allemaal angstig, en de schrik is groot als de volgende morgen een van hen, gruwelijk is omgebracht.

avatar van Haraldinio

Haraldinio

Dit lijkt echt helemaal nergens op. Alles aan deze film lijkt nep, slecht geacteerd, slechte special effects en een slecht verhaal. Zelfs de moorden zien er nep uit. Verpest je avond niet en kijk een andere film!

1 sterretje

avatar van gerritjan74

gerritjan74

Ben het helemaal met je eens Haraldinio.Dat je zulke films uit durft te brengen.Slechte verhaal.Alles was echt nep.

avatar van Horrordude

Horrordude

Is dit een film met een moordenaar , of een film met spoken enzo, wat ik dus echt helemaal niks vind ??

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

In en in slechte film,waardeloze acteurs en het verhaal slaat ook al nergens op,goedkoop b filmpje bah bah

avatar van fritsy

fritsy

Ik heb wel slechtere B fims gezien, einde vond ik toch best wel verrassend, en dat kan je van de meeste B films niet zeggen.

avatar van cosmicon

cosmicon

Wat een bagger! Werkelijk nog minder als eender welke B-film waar soms nog wel eens om te lachen valt.

Totale tijdsverspilling!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Niet eens zo verschrikkelijk slecht als het gemiddelde doet vermoeden. In elk geval is het eerste uur goed te doen op een regenachtige dag. Het probleem, althans voor mij, zat in de laatste 20 minuten waarin een absurd plot ellenlang word gerekt en gestrekt om te worden gevolgd door nóg een veel absurder einde.

avatar van Phantasm

Phantasm

Wat een bagger, oersaai en vervelend.