• 9.378.137 stemmen

Schneewittchen und die Sieben Gaukler (1962)

Komedie | 115 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Snow White and the Seven Jugglers

Oorsprong: West-Duitsland / Zwitserland

Geregisseerd door: Kurt Hoffmann

Met onder meer: Caterina Valente, Walter Giller en Hanne Wieder

Gesproken taal: Duits

Plot Schneewittchen und die Sieben Gaukler

Norbert Lang (Giller) erft een hotel in de Zwitserse bergen. Het gebouw wordt gesloten voor renovatie en Lang huurt hiervoor een aantal experts in, waaronder verwarmingsdeskundige Anita Rossi (Valente). Zij raakt echter van de weg en wordt opgevangen door de zeven jongleurs van een rondtrekkend circus.

avatar van Dk2008

Dk2008

Films met Caterina Valente liggen me echt niet, want ze staan alle 8 op 2.0. Dat vele van die Schlagerfilms goed werden/worden bekeken is een feit, maar haal je er op deze site gewoon niet uit met iedere keer die paar stemmen. Er valt altijd wel iets leuks te zien in die films, daarom kijk ik ze ook. Natuurlijk het landschap, en Valente met haar hond.... Maar Hanne Wieder is irritant. De film start overigens wel zeer aardig met Kerst in Duitsland en een liedje opgenomen in een warenhuis, wat ze toch leuk hebben gedaan. Maar zakt dan, zoals vaker, weer in, waarin het gewoon weer de bedoeling is om liedjes te promoten. Slecht is niet het juiste woord, maar eerder vervelend. 2.0