Rappabojou (2003)
Met onder meer: Takuo Shibuya en Shiho Utaka
5,7 (50)
Gesproken taal: Japans
Plot Rappabojou
Prof-honkbalspeler Ma Kun leeft samen met zijn moeder en broer Ken, nadat hun vader zelfmoord heeft gepleegd. Ken is een jongen die zich verstopt in zijn kleine kamer waar hij enkel over twee dingen droomt; een martial-arts super ster worden, of het maken van een enorm populaire mangastrip.
danuz
Wat een briljante titel is dit toch, klinkt zo idioot
Reviews please, Onderhond, Chr.s, Kill, Dopke ? Anyone ?
We wachten vol spanning op Chr.s' bovenmenselijke inspanningen om de film te pakken te krijgen. Go Chr.s
Naomi Watts
Erg benieuwd naar deze film en wat een briljante titel. Morgen komt hij deze kant op gelukkig en dan kan ik hem hopelijk binnen twee weken bekijken.
Chr.s
Nergens voor nodig. Erg amateuristische film die nergens écht weird wordt. Wel wat leuke dingen gezien, maar veel te weinig. Muziek was ook klote, evenals de acteerprestaties.
danuz
Aii, nu denk ik ineens aan "1-Ichi"
Of heb je die niet gezien? Jammer, als ik jou moet geloven een mislukt experiment, next! (En nu moet Naomi hem maar is zien te verpatsen
Naomi Watts
En nu moet Naomi hem maar is zien te verpatsen
Ik blijf nog goede hoop hebben.
Al valt hij wat tegen, het kostte mij niks.
Chr.s
Niet gezien nee.
Maar zeker een mislukt experiment, en dan nog niet eens een echt experiment
. Maar eens de reacties van Kill en Onderhond afwachten, misschien dat hun er wel wat in zien.
Maar betwijfel dit.
Hemdale
Met je eens Chr.s, redelijk waardeloos dit. Amateuristisch hoeft opzich nog niet per se slecht te zijn natuurlijk, maar dit vond ik niks. Op een enkele scene na was het nergens leuk of interessant en leek het soms meer op een home-made filmpje met een oma van tachtig als cameravrouw. Ik geef niet meer dan 1*.
Naomi Watts
Na twee vernietigende reactie verwachtte ik er niet veel van. Ik vond hem zeker niet slecht, 90 minuten genoten op een paar vreemde scenes na maar daar kan ik wel overheen kijken. 3*
Nee, ik vond dit ook maar weinig.
De film ziet er inderdaad vreselijk slecht uit. Zoals killalot al zei, handycam werk van het ergste soort. De editing is soms nog wel geinig, maar weet niet genoeg te redden.
Verhaaltje is wel aardig. Visitor Q is inderdaad niet ver weg, maar deze film mist alle humor en scherpte van die film. Gewoon jammer dat alles op een derderangsmanier is aangepakt, anders had er zeker wel wat ingezeten.
Hier en daar een leuke scene, weird einde en genoeg potentieel, het kwam er alleen nooit uit. 2*

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie

Biografisch sportdrama 'The Smashing Machine' vanaf nu te streamen op HBO Max