• 9.371.913 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Kurt Kuenne

Met onder meer: Justin Urich en Eric Balfour

Plot Scrapbook

"Life can take you anywhere."

Twee broers. Eén verscheurde familie. Scrapbook is het verhaal van twee broers, hun onderlinge rivaliteit en de ultieme wraak. Curt Martin (Justin Urich) en zijn oudere broer Andy (Eric Balfour) kunnen goed met elkaar opschieten, tot een meisje tussen hen in komt te staan en de familie verscheurt. Curt staat in de schaduw van zijn broer en kan wel wat kameraadschap gebruiken. Als Andy een poging doet om Curt te helpen zijn populariteit op te krikken, gaat hij net iets te ver: hij bedriegt zijn broer. Curt kookt van woede, zeker wanneer zijn ouders ook nog eens een laconieke houding aan blijken te nemen. Hij zoekt het gezelschap op van verkeerde mensen, met verregaande gevolgen. Curt zal voor de rest van zijn leven spijt hebben...

avatar van tesskuipers14

tesskuipers14

ik had helemaal niks verwacht bij deze film.. heb erg moeten lachen om de humor van Jake.. maar daar moet je ook van houden.

de momenten dat ze gingen vechten, was wel heel zwak.. daar heb ik ook wel weer om moeten lachen. Ik heb me doodgeergert aan Justin Urich/Curt.

Maar ik vond Eric Balfour wel weer goed in deze film..

als je een keer niks te doen hebt, is deze film wel leuk om even op te zetten. Niet als je een lekker vrij avondje op de bank wil zetten.

avatar van Tarkus

Tarkus

Buiten mijn verwachting valt deze film nog aardig mee.

Niet dat de acteerprestaties heel goed zijn, maar het verhaal is dat wel.

Kan niet zeggen dat ik me heb verveeld met deze film.