• 9.371.658 stemmen

Reisei to Jônetsu no Aida (2001)

Romantiek | 125 minuten

Genre: Romantiek

Alternatieve titels: Calmi Cuori Appassionati / Between Calmness and Passion / 冷静と情熱のあいだ

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Isamu Nakae

Met onder meer: Yutaka Takenouchi, Kelly Chen en Michael Wong

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Japans, Mandarijn en Kantonees

Plot Reisei to Jônetsu no Aida

Junsei Agata is een kunst-expert die leeft in Florence, Italie. Junsei heeft een uitdagend en prima leven, maar hij kan één persoon niet vergeten. Dat is namelijk zijn ware liefde Aoi. Zich herinnerend dat hij haar had beloofd te ontmoeten bovenop een kathedraal in Florence op haar dertigste verjaardag, is dan ook zijn enige hoop zijn geliefde weer terug te zien.

It's a beauty, prachtige Japanse film, ga maar kijken.

avatar van LimeLou

LimeLou

• 2048 berichten

Hoe moet ik in godsnaam aan deze film komen Ik wil 'm dolgraag zien