• 9.374.492 stemmen

The Process (1998)

Actie | 90 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titel: The Ultimate Fight

Geregisseerd door: Ernie Reyes Jr.

Met onder meer: Shishir Inocalla en Corin Nemec

Plot The Process

Kampioen in de Oosterse Vechtsport Pinoy (Inocalla ) gaat op een spirituele reis naar Amerika. Daar redt hij Jesse (Reyes Jr.), die problemen heeft met de Crazy Dragons, een rivaliserende bende geleid door 'Hitler' (Nemec) en zijn wederhelft (Julie Smith). Deze bende houdt zich o.a. bezig met illegale drugspraktijken. Zullen ze zich er levend uit redden?

avatar van manito

manito

dit is typisch een low budget film, maar wel spectaculair!

het verhaal is niet groots, maar ook niet echt slecht.. de vechtscenes zijn waanzinnig, en de humor is best grappig, en soms wel droog

is niet saai of langdradig.. het is een prima film!

avatar van hedkandi1

hedkandi1

Wat een inmense bagger film, nog nooit zo slecht acteerwerk gezien, degene die deze een 5 geeft?????

avatar van manito

manito

jaja die goeie ouwe tijd

ik heb deze film voor de eerste keer gezien in 2005, en het bracht mij op et idee om te gaan bodybuilden en nog meer specifieker vechtsporten te leren

sindsdien ben ik nog steeds in the best shape ever

deze film deed echt iets met me

5 sterren!

avatar van Marvel 14

Marvel 14

Wat een gedrocht ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat slecht misschien wel de aller slechtste film ooit

Na een paar minuten uitgezet

Wat een slechte acteurs alles is slecht aan deze film

Als het had gekund 0 sterren