• 9.375.882 stemmen

My Best Friend's Wife (2001)

Drama / Komedie | 85 minuten

Genre: Drama / Komedie

Alternatieve titel: Grownups

Geregisseerd door: Doug Finelli

Met onder meer: John Stamos, Daniel London, Meredith Salenger

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot My Best Friend's Wife

Steve en Eric zijn 'gewone' jongens met een 'gewoon' leven in het kleine dorpje Freehold, New Jersey. Nu ze de leeftijd van 30 jaar zijn gepasseerd en gebonden zijn aan het huwelijk, realiseren ze zich dat er iets ontbreekt in hun leven. Steve bedenkt een plan dat de vrije en experimentele leefwijze van de jaren '70 moet doen herleven.

avatar van Elineloves

Elineloves

Zelfs de zeer aantrekkelijke John Stamos kon deze film niet de moeite waard maken..

avatar van Tha-Joker

Tha-Joker

Slechte film. Er zaten een paar grappige scenes tussen, maar meer niet. Acteerwerk is gemiddeld. Het verhaal is flinterdun en behoorlijk langdradig. Ik bedoel hoe lang kan je naar iets toewerken wat al op de achterkant wordt aangegeven dat het gaat gebeuren: de partnerruil. Oftewel, allemaal onder het gemiddelde en niet erg veel aan. Een 2*.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Zwakke film, met een nogal voorspelbaar verhaal en weining humor.

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

De film heeft me nergens kunnen boeien, en er staat hier dat het een komedie is, eerlijk gezegd heb ik nergens kunnen lachen. Het leek ook alsof er nergens momenten zijn wat grappig bedoelt moet zijn.

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk verhaal, maar niet echt goed gebracht.

Het had een beetje pittiger mogen zijn, minder 'braaf'.