• 9.372.586 stemmen

Midwinter of the Spirit (2015)

Misdaad / Thriller | 180 minuten (miniserie, 3 delen)

Genre: Misdaad / Thriller

Speelduur: 180 minuten (miniserie, 3 delen)

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Richard Clark

Met onder meer: Anna Maxwell Martin, David Threlfall, Nicholas Pinnock

Plot Midwinter of the Spirit

Het verhaal volgt dominee Merrily Watkins, een van de weinige vrouwelijke priesters die tevens een exorcist is. Zij kan demonen uitdrijven bij bezeten mensen. Wanneer een man gevonden wordt die vermoord is door middel van kruisiging, wordt ze door de politie gevraagd haar kennis te delen.

Dat er groot 'series one' op de cover staat doet niet echt denken dat dit een mini-serie is..

avatar van stinissen

Mislukte ITV miniserie waar veel meer in had gezeten het word nergens spannend laat staan eng of spooky.

avatar van empirekees

empirekees

stinissen schreef:

Ik zie je vaak voorbij komen bij Britse miniseries. Je hebt vaak gelijk. Ook dit keer helaas. Het was.. tja.. saai.

Die 180 minuten is overigens incl reclame op ITV.

avatar van stinissen

empirekees schreef:

Die 180 minuten is overigens incl reclame op ITV.

Vaak ben ik tevreden over Britse series en vooral op ITV kunnen ze me wel bekoren maar deze hoewel het gegeven juist meer dan ok was viel erg tegen.