• 9.371.617 stemmen

Geregisseerd door: Andreas Marfori

Met onder meer: Diego Ribon, Elena Cantarone en Luciano Crovato

Gesproken taal: Italiaans

Plot Il Bosco 1

"The nightmare that grabs you where you least expect it!"

Een afgrijselijk monster dat de vorm van een prachtige verleidelijke vrouw kan aannemen, terroriseert een klein dorp. Jarenlang blijft dit doorgaan. De vrouw/monster bezit een grote sensuele honger en dat kan alleen gestild worden wanneer ze door passie geconsumeerd wordt en de mannen komen daar niet goed vanaf...

avatar van damon

damon

Een zombie / Demonen film die kwa sfeer veel weg heeft van de Demoni reeks

met de gore zit het goed maar dit is zelfs voor de jaren 80 italian horror film beneden peil verhaal/acteren

irritant is het eindeloze geschreeuw van de vrouw en het zeer donkere beeld 2*

avatar van Vascago

Vascago

Ik heb werkelijk geen flauw benul waar ik nu naar heb gekeken. Dit was echt zooo vreselijk slecht. Alles is irritant aan de film, zelfs de gore omdat het allemaal veel te donker is. Hierboven staat ook nog dat het monster zich vermomd als verleidelijke vrouw, maar daar klopt geen reet van. Ik zou eerder het monster daten. Bah Bah Bah.... En dan die Amerikaanse dub. Echt te triest voor woorden. En de soundtrack is ook al waardeloos. Van het acteerwerk zou zelfs Fulci tranen in de ogen krijgen. Sfeer? Totaal niet. Heb ik het al over het verhaal gehad? Dat is er niet. De film jat ook nog eens ontzettend uit The Evil Dead. De mist, de kettingzaag, smeltende zombies, het einde. Gewoon alles in de laatste 10 minuten. Als het een eerbetoon moet voorstellen dan is het een schandalig slecht eerbetoon.

1 ding weet ik wel zeker en dat is dat ik vannacht goed zal slapen. Heb me vreselijk zitten vervelen tijdens dit gedrocht.