• 9.372.440 stemmen

Oorsprong: Filipijnen / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Andrew Prowse

Met onder meer: R. Lee Ermey, Jan-Michael Vincent en Nancy Everhard

Plot Demonstone

Twee onderzoekers van de Amerikaanse marine onderzoeken een serie moorden in Manilla. Ze ontdekken dat de moorden te maken hebben met een amulet waar een 400 jaar oude vloek op rust.

avatar van stephan73

stephan73

Heartstone begint als een niet al te bijzondere film, maar als eenmaal de aktie begint... dan is het ook non-stop aktie.
Dat hij op zowel IMDB als MM als horror wordt omschreven, klopt op zich wel. De film gaat over een eeuwenoude vloek en iemand die onder invloed van een amulet bezeten is, maar het is net zo zeer een lekkere onzin-aktiefilm.
Jan-Michael Vincent kende ik al als aktieheld, maar het was ook erg leuk om R. Lee Ermey met een machinegeweer rond te zien lopen.

De film bevat ook enkele erg smeuïge effecten. Dat plus het feit dat het gewoon onzin is, maakt dat dit een erg fijne film is.

avatar van Reinbo

Had toch een beetje het idee naar een lange aflevering van Airwolf te kijken. Het duurt inderdaad lang voordat de actie begin en die is dan weinig spektakulair. Ook voor 80's begrippen. Paar aardige kills en het wraakplotje en een prima R. Lee maken het nog wel aardig kijkvoer. Maar geen voldoende. Toch iets te tam.

2,5

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

Echt leuk! Niet zoveel horror maar wel veel actie. Heb ervan genoten!

avatar van PEN15

PEN15

Wat is er met Jan-Michael Vincent gebeurd? Van een vernomen $40k per aflevering voor Airwolf (mischien zelfs wel 250k) tot een belastingschuld van $70k. Het is normaal dat je op je 74-ste er een dagje ouder uitziet, maar dit.. zie wat langdurig drugsgebruik en meerdere malen dronken achter het stuur stappen voor medische gevolgen kan hebben. Ik begreep over deze film trouwens dat Vincent door drank/drugs met iedereen op de set botste en voor een aantal dagen tijdens filmen onvindbaar was. (bron)