Hard as Nails (2001)
Met onder meer: Allen Scotti, Kim Yates en Matt Westmore
4,2 (160)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Plot Hard as Nails
Alexi (Allen Scotti) is een agent die undercover werkt bij de Russische maffia. Deze organisatie werkt als coverup in een striptent. Alexi heeft voor een wapendeal gezorgd met de Japanse Maffia en alles loopt gesmeerd tot één lid van de Japanse bende, Takura (Matt Westmore), één van de meisjes van de striptent aanrandt. De zaak loopt helemaal uit de hand en twee onschuldige mensenlevens worden ten einde gebracht. Alexi is het beu en wil niet meer undercover werken voor de Russische maffia, maar Tony (John Timmons), eveneens een politieman, overtuigt hem om door te gaan met de deal, anders zullen er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. De Russische Maffia komt te weten dat Alexi voor de politie werkt en ze forceren één van de strippers, Kat (Kim Yates) om hem dood te schieten. Voor Kat is dit een moeilijk moment want zij houdt van Alexi. Zal zij haar grote liefde om het leven brengen? Of zal ze haar eigen leven opofferen voor hem?
otherfool
In alles een afgrijselijke film. Achtervolging? Gewoon wat opnames versneld afspelen. Inzakkende film? Hup naar de stripclub voor een ellenlange striptease.
Belachelijke acteurs, waanzinnig script (wie de hoofdpersoon van de film is weet ik nog steeds niet), slappe dialogen, onlogische acties, slechte effecten. Deze film slaat echt he-le-maal nergens op.
Het ene sterretje is voor officer Tony die een paar leuke oneliners heeft.
sinterklaas
Tsjezus man, deze film was echt lame.
Het begint best wel goed met een zwaardgevecht maar daarna stort het meteen als een kaartenhuis inelkaar. Soms leek het ook alsof ik naar een een of andere slechte pornofilm zat te kijken. Die ellenlange striptease scenes met die domme lapdances en die kutmuziek erdoorheen zorgen ook voor een hele hoop irritatie. En als er iemand word neergestoken/geschoten zie je helemaal geen bloed. Beter nog: die handen van die hoofdrolspeler worden er met een zwaard afgehakt maar even later heeft ie ze gewoon weer. ZONDER EEN SCHRAMMETJE!!!
En dan die autoachtervolging nog: het is net alsof je tien films door elkaar aan het kijken bent en alles is inderdaad versneld afgespeeld en dan het einde nog met dat die gasten op die ramen schieten en die man en vrouw weg duiken. En het glas sneuvelt niet eens. En die explosies zijn gewoon met wat vuurwerk gedaan.
Gewoon weer een geweldige film.
sinterklaas
Damn, ik heb hem een 1 gegeven.
echt de moeite niet waard. Je ziet in de film ook dat die acteurs gewoon regelrecht van de straat zijn gehaalt.
Stem verlaagt naar een 0,5
sinterklaas
Die 2 berichten van mij zijn zelfs nog te zacht uitgedrukt en dat ik hem een 1 heb gegeven is al een van mijn grootste taboes hier op MM. Echt zelden zo'n kutfilm gezien. Echt alles...maar dan ook ALLES is slecht aan deze ongelofelijke budgetloze schijtzooi. Die acteurs zijn ook echt zoooooooooo dom en zijn regelrecht van de straat geplukt. Zelden zulke domme kutkippen bij elkaar gezien.
De film kent alleen maar dieptepunten: die ellenlange striptease scenes oa. De film zakt natuurlijk eeerrrg in en ze denken ons we even te overtuigen met een paar opwindende stripscenes? No fucking way!!!!!!!!! En waar ik al helemaal om moest lachen is die autoachtervolging. Tuurlijk joh, gewoon even wat beelden snel aflaten spelen. Uit de auto springen omdat hij gaat ondploffen? Geen probleem joh: gewoon even over de grond rollen en we hebben de kijkers wel overtuigt.
En dan nog dat alles door een handycamera is opgenomen en dat je geen bloed ziet. En ook geen vuur uit een pistool. Dit is echt een van de grootste MAAR DAN OOK ECHT DE ALLER ALLER ALLER GROOTSTE blunderfilm die op de aardbodem is verschenen.
Gewoon een komedie waarvan je eigenlijk zo hard om moet lachen. Die acteurs die van straat zijn geplukt zetten hun eigen zoooo voor lul dat je de neiging hebt ze kogelbrieven te sturen.
Die namen van die spelers al hahahaha.
Waarom is deze ongelofelijke schijtfilm ook ooit op dvd gezet. Die tekst op de achterkant van de dvdhoes is trouwens ook om te gillen.
Als een jong Amerikaanslid van de Japanse maffia (Matt Westmore) de macht krijgt, wacht iedereen die in zijn weg komt dood en bedrog. Gevangen in dit gevecht van verraad en zwaarden, moet een gangster (Allen Scotti) vechten om te overleven. Niet eens ABN geschreven. HAHAHAHA
1 van de grootste dieptepunten in de filmwereld. Alhoewel je dit amper een film kan noemen. Asjeblieft niet kijken want het wekt agressie op.
Jammer dat je geen 0,000000000000000000000000000* kan stemmen

sinterklaas
HAHAHAHAHAHAHAH hij noemt deze troep een FILM!! HAHAHAHAHAHA.
Fox McCloud
haha ik krijg gewoon bijna zin om deze film te gaan bekijken als ik jouw reacties lees, sinterklaas. Hilarisch gewoon.
daxclusive
Prettige film om naar te kijken.
Ik vond hem goed, maar meningen verschillen.
Deze film krijgt 3* prima acteerwerk en mooie gave tattoo's.
Tarkus
Duidelijk een b-film, maar ik vond het verhaal wel goed en ook de vertolkingen bevielen me wel.
Hier had meer in gezeten met een groter budget.
Ene... de dames waren leuk om zien..
Tonypulp
Het nageboorte van The Matrix. Met lange zwarte jassen, kekke zonnebrilletjes en duffe breakbeat muziek. Het begint redelijk 'cool' (tijdsgebonden cool), maar vervalt al snel in een tits & ass show vol standaard Maffia gelul. De stijl die het aan het begin presenteerde komt nergens meer goed tot z'n recht en wordt regelmatig ''vergeten''. Al z'n kruid verschoten in de eerste minuten.

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Spaanse film 'Nowhere' is één van de meest gestreamde niet-Engelstalige Netflix-films ooit

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie