Genre: Drama / Misdaad
Geregisseerd door: Gary Walkow
Met onder meer: Courtney Love, Ron Livingston en Kiefer Sutherland
Plot Beat
"Sex and Drugs before Rock and Roll"
Schrijver William S. Burroughs en zijn vrouw Joan wonen in Mexico. Allen Ginsberg (ook een beroemde schrijver) en een vriend komen op bezoek en gaan met Joan een autotocht maken naar een rokende vulkaan. Tijdens deze excursie komen veel herinneringen boven, waaronder een grote misdaad die jaren eerder werd gepleegd.
William S. Burroughs
Dwight
Jack Kerouac
Dave Kammerer
as
Leuk filmpje. Leuk dat de Beat generation ook vanuit een ander perspectief belicht wordt. Jammer genoeg overtuigd het drama in de film niet over de hele lijn.Ook is de film niet helemaal correct in zijn historische context maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door het goede acteren van de cast. Vooral ray Winstone als Allen Ginsberg is een uitschieter. Kiefer Sutherland als William Buroughs lijkt hier, in tegenstelling tot Peter Weller in Naked lunch, niet echt op zijn plaats. Hij heeft zichzelf goed de maniertjes van Burroughs aangeleerd maar hij overtuigt niet door een te grote mate van overacting.
Jeremy_Sisto
Haha Kiefer Sutherland overacting! Don't think so.
Dat is absoluut een Top acteur. Vind dat bij hem niet echt geplaats, als hij al aan overacting doet, wat is tegenwoordig nog goed acteren dan. Voor de film 1,5 ster totaal niet boeiend.
as
In ieder geval niet wat hij doet. Top acteur? dacht het niet. Sutherland is een aardige acteur die een paar ongelofelijke craprollen heeft gedaan.
Naomi Watts
Sutherland is wel meer dan een 'aardig' acteur. Sutherland speelt wat craprollen ja, zegt meer over de film dan over zijn acteerprestaties.
Jeremy_Sisto
Sutherland is zeker een top acteur ja. Hij hoord bij de top dus. En die rollen kiest hij uit ja maar hij speeld ze altijd goed.
Naomi Watts
Een script of rol kiezen blijft een gok, je weet nooit wat het resultaat wordt.
Jeremy_Sisto
Ja dan kunnen we wel over nog meer acteurs gaan beginnen. Samuel L Jackson bijv. die heeft ook veel craprollen gehad, maar blijft ook een geweldig acteur. Een rol bepaald je talent niet!!
Sutherland
Alhoewel een groot fan van Kiefer Sutherland vond ik deze film echt bagger. Ik weet nog steeds niet waar de film in vredesnaam over ging! Ik bedoel, ik zie helemaal geen verhaallijn in de film. Nee, echt een onwijze slechte film, helaas.
Gelukkig krijgt Kiefer nu wel betere films aangeboden en hoeft hij het niet meer te doen met films als deze.
1* maar alleen voor Kiefer
Quido
Weinig opwindend, maar leuk geacteerd, aardig gespeeld, een paar mooie scènes en een erg fijne sfeer.
MarkFish
Dit karakter van Kiefer Sutherland lijkt qua uiterlijk, stem en manier van spreken heel veel op zijn rol in Freeway. Ik vond dit wel een aardig filmpje.
Diekmans
Hij ligt nu voor € 1 bij Blokker (5 DVD's voor € 5). Je kan er dus geen buil aan vallen maar ik vond de film traag en saai en ben het met As eens dat Kiefer overacteert. Is overigens denk ik wel een moeilijke rol om te spelen aangezien hij een niet-fictief persoon speelt. Mijn beoordeling is gemiddeld (dus 2,5).
Hercules
Die zouteloze horror stem van die vent is echt vreselijk. wtf was zn naam ook weer ? ohja Kiefer Sutherland.
Hercules
Vind jij deze film meer dan € 1 waard dan ? Ik hoop niet dat jem zelf hebt gekocht :S
Flipman
Die zouteloze stem van Sutherland hoorde ook bij Burroughs, voor zover ik weet. Ik heb 's 'n trailer gezien van Naked Lunch en daarin deed hij zelf de voice-over, zo klonk ie in deze film ook.
Ik vond de film een beetje tegenvallen. Beat, dus, niet Naked Lunch. Die laatste heb ik nog niet eens gezien. Waar je denkt dat het interessant wordt, wordt het langdradig. Waar je in het begin nog geniet van de karakters, kunnen ze je steeds minder schelen, helaas. Echt jammer.
maarten541
Mwua, er wordt niet alles uitgehaald wat er in het concept voor deze film zit. Bij lange na niet. Burroughs en Ginsburg zijn naar ik dacht toch 2 dusdanig interessante karakters dat daar een behoorlijke film in moet zitten. Niet echt dus. Toch 2,5* . Zat de film redelijk gemakkelijk uit en hij was ook niet verschrikkelijk. Voor liefhebbers van Ginsburg en Burroughs toch zeker leuk om eens te kijken denk ik.
gauke
Ik kende het verhaal niet. In ieder geval wordt het in de film, vol tragiek, romantiek en cynisme, goed opgebouwd en wordt er fantastisch geacteerd.
K. V.
Goh, wat is deze film tegengevallen. Hij kostte niet veel, maar was niet veel waard ook
Niet veel verhaal en het gaat dan eigenlijk nog over niks.
Afrader

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'