• 9.376.030 stemmen

Der Neue Heiße Sex-Report: Was Männer Nicht für Möglich Halten (1971)

Komedie / Erotiek | 89 minuten

Genre: Komedie / Erotiek

Oorsprong: West-Duitsland

Geregisseerd door: Walter Boos en Ernst Hofbauer

Met onder meer: Astrid Frank, Eva Garden en Karin Götz

Gesproken taal: Duits

Plot Der Neue Heiße Sex-Report: Was Männer Nicht für Möglich Halten

Deze film laat zien dat Duitse huisvrouwen meer kunnen dan alleen strijken en stofzuigen maar ook in andere zaken bedreven zijn. De reporter in de film haalt allerlei mensen over om over hun ervaringen te vertellen.

avatar van Theunissen

Typische jaren 70 dertien in een dozijn erotiek-film welke verteld wordt aan de hand van verschillende flauwe verhaaltjes en interviews van een verslaggever. Van dat concept zijn ook vele andere "Report" films gemaakt in de jaren 70, o.a. van deze regisseur waarvan dit zijn eerste film is.

Opzicht stelt de film natuurlijk niet veel voor, maar er zit wel behoorlijk wat bloot in en ook behoorlijk wat fraaie puur natuur vrouwen zoals Marlene Rahn (de massage scene zag er wel fraai uit). De film is wel behoorlijk langdradig en ook geregeld saai. Bij dit soort films spoelde ik dan ook de saaie stukken altijd veruit en stopte ik daarmee zodra er bloot in beeld kwam De poster bij deze film is overigens best fraai en de scene (behoorlijk flauw) komt ook daadwerkelijk voor in het verhaal.

De jeugd van de afgelopen jaren (zeg maar gerust laatste 20 jaren) draait zich tegenwoordig om voor dit soort flauwe films, maar vroeger waren dit soort films natuurlijk bijzonder en opwindend en buiten de televisie waarop ze vertoond werden (in de jaren 80 o.a. op RTL+ en Sat 1) moest je al naar een videotheek om dit soort films (en natuurlijk ook het harde werk) te kunnen zien.