• 9.370.360 stemmen

The New Swiss Family Robinson (1998)

Avontuur | 90 minuten

Genre: Avontuur

Geregisseerd door: Stewart Raffill

Met onder meer: Jane Seymour, David Carradine en James Keach

Plot The New Swiss Family Robinson

De Familie Robinson vaart uit voor een avontuurlijke zeiltocht van Hong Kong naar Sydney, maar ze worden overvallen door piraten en belanden op een afgelegen eilandje. Zelfs daar krijgen ze geen rust.

Anna Robinson

Girlfriend Pirate

Halo Pirate

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Binnenkort ook: "The Renewed New Swiss Family Robinson"

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Vooruit, na 6 jaar nog een bericht. Matige avonturenfilm, bij vlagen hilarisch door gevaarlijke piraten die zich gedragen als de al-oude comedy capers en onwaarschijnlijk slecht om zich heenkijken, eindeloos doorschietende sixshooters, up- en downbeamende acteurs en een zeer matige acteerprestatie de meeste acteurs.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Geen hoogvlieger, deze film.

Het verhaal kan er wel nog enigszins mee door. De acteerprestaties daarentegen zijn niet echt van een hoog niveau, maar dit was niet hetgene dat me het meest stoorde. Het feit dat het allemaal zo onrealistisch is, stoorde me het meest. Ik wil gerust geloven dat je kan overleven op zo'n eiland, maar dat je een halve villa kan bouwen lijkt me een beetje te veel van het goede. Ook de bad guys waren nogal ergerlijk: ik verwacht van een 15-tal piraten dat ze zich wel kunnen weren tegen een simpel gezinnetje...

Positief aan deze film vond ik enkele mooie natuurbeelden, vooral van de aanwezige fauna. En al bij al heb ik me, ondanks dat ik misschien nogal negatief klink, toch wel vermaakt met deze film.

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardige avonturenfiln die lekker wegkijkt.

avatar van Mister Grant

Mister Grant

Ik heb de film uitgezeten maar het was een hele kluif die 90 minuten uitzitten.

Slecht acteerwerk, onrealistische personages die vreemde dingen doen op verkeerde momenten, terwijl we van ochtend naar nacht en door naar de middag en vice versa vliegen, één grote chaos die tijdsbalk.

Veel schietende piraten die mij aan het A-Team doen denken.

Twee sterren en dat is een royaal gebaar.