• 9.488.836 stemmen

Met onder meer: Stéphanie Magnin, Jose Coronado en Fanny Gautier

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Los Creyentes

Ruth, een dertigjarige vrouw die vervreemd is van haar familie, keert terug naar huis wanneer haar moeder onder mysterieuze omstandigheden overlijdt. Daar herenigt ze zich met haar vader, Martín, die sinds zijn pensionering een norse, agressieve man lijkt te zijn geworden, geobsedeerd door een sinistere complottheorie. De relatie tussen de twee is zo gespannen en zijn gedrag zo grillig dat Ruth begint te vermoeden dat Martín verantwoordelijk is voor de dood van haar moeder.

avatar van lang pee

lang pee

De reviews beloven weer weinig goeds...het begint een gewoonte te worden, maar we geven het een kans. Zo dramatisch als de nieuwe Mexicaanse serie " el otro padre" zal het wel niet zijn zeker...weer op dezelfde nagel..wat een ellende op Netflix

avatar van kloenie

kloenie

Bizar verhaal....Overslaan.

avatar van lang pee

lang pee

Krijgt overal zeer slechte kritieken, en als ik ze lees begrijp ik ze wel. Maar ik vond de film best aangenaam, ook al is hij niet altijd geloofwaardig.

En ik heb weer iets raar gezien, zelfs enkel keren. Ze filmen enkele keren in een tas zogenaamde thee, want er hangt een theelabetje aan. Ze filmen recht in een witte tas waar niets dampt en niets in zit. Dan drinken ze enkele keren koffie uit een bekertje dat duidelijk leeg is. Zie je in alle series en films, en ik vind dat zo dom, blij mij ergeren in dat amateurisme.

Het acteren was goed, dus voor mij krijgt hij toch een zeven, en wat is het Noorden van Spanje toch mooi...

avatar van patsilverbug

patsilverbug

Film ging wel. Lang verhaal

avatar van princesspeach

princesspeach

Ontzettend langdradig en het einde was absurd. Ok voor n avondje maar je zal deze film gauw weer vergeten

avatar van De gelaarsde kat

De gelaarsde kat

Los Creyentes is een treurige poging om mensen met een afwijkende of kritische mening over de farmaceutische industrie of de overheid neer te zetten als een stel achterdochtige en goedgelovige figuren. Het had op z’n minst nog verrassend kunnen zijn als er ergens een kern van waarheid in de (complot)theorie had gezeten, maar helaas: alles blijkt gebaseerd op onzin en pure fantasie.

En als het verhaal dan tenminste nog logisch in elkaar had gezeten, was er misschien iets van te maken geweest. Maar ook dat ontbreekt volledig. Het geheel voelt vooral als een gemakzuchtige poging om andersdenkenden belachelijk te maken.

Het acteren gaat dan nog.

2 sterren voor de moeite.

avatar van Pannalicour

Pannalicour

De gelaarsde kat schreef:

Het acteren gaat dan nog.

2 sterren voor de moeite.

Dat is wel een hele slechte reden om een slechte score te geven. Het gaat er niet om om dat soort figuren in een slecht daglicht te zetten, het gaat er om dat inderdaad dat soort figuren bestaan en valse informatie doorspelen. Het einde was juist verrassend (positief) voor mij omdat ik dacht dat het de andere kant op zou gaan. Wat vaker films doen, dat soort figuren (helaas) gelijk geven voor goede scores.