• 9.454.466 stemmen

Genre: Documentaire / Misdaad

Geregisseerd door: Jessica Dimmock

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Maternal Instinct

Toen een agent van de staatspolitie in Texas in 2020 een vrouw aanhield die onregelmatig reed op de snelweg, beweerde ze net bevallen te zijn – maar haar verhaal klopte niet. Het onderzoek dat volgde, bracht een bizarre en ondenkbare misdaadzaak aan het licht. Deze documentaire ontrafelt het web van bedrog van een vrouw en de tragedie die het teweegbracht bij degenen die haar het meest vertrouwden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Heel ziek en knettergek...

avatar van lang pee

lang pee

Mooie intrigerende docu, eigenlijk ongelooflijk welke ziektes een mens kan hebben, ze had o.a ASPS, een zware persoonlijkheidsstoornis...en nog een hoop meer.

En bij Taylor waren er al zeer vroeg tekenen dat er iets ernstig mis was met haar, de moeder wist het al zeer lang. Maar in de VS is het niet zo simpel om hulp te zoeken als je niet echt een dikke bankrekening hebt.

Ik vond de man van Taylor echt wel een zeer zwakke figuur, die echt wel ook mede verandwoordelijk is.....

avatar van EasyRider66

EasyRider66

Erg goede docu, uitstekende regie! Maar wat een bizar verhaal, ik heb met open mond gekeken en hield me op het puntje van mijn stoel. Dit moet je gezien hebben als je van true crime docu's houdt!

avatar van cales77

cales77

Een extreem verknipte persoonlijkheid.

avatar van Movie_Hvdm

Movie_Hvdm

Wat een extreem bizar verhaal! Ik heb met afschuw en met misselijkheid naar deze docu gekeken. Hoe kan iemand zo gestoord zijn als de hoofdpersonage. Ik moet hier even van bijkomen.

Uiteindelijk kreeg ze wat ze verdiend heeft, en ben blij dat het zo is gelopen.

Wat bizar dit. Ik kan er verder weinig woorden aan toevoegen.

avatar van Ste*

Ste*

• 2092 berichten

Vind dit eigenlijk een behoorlijk hoog gemiddelde voor een erg matige docu. Ja, het onderwerp is natuurlijk heftig en schokkend, maar dat maakt het nog geen goede documentaire (al denken mensen dat blijkbaar vaak). Ik vind dat er erg veel is weggelaten en wat ik vaak mis in dit soort documentaires is meer achtergrond over de dader. Alleen zeggen dat ze 'evil' is lijkt me wat simpel, het lijkt mij interessant om te weten wat voor diagnose en verleden hier aan ten grondslag ligt.

We kijken hier eigenlijk bijna heel de speelduur naar iemand die een zwangerschap faket, erg interessant is dat op den duur ook niet meer.

avatar van cales77

cales77

Movie_Hvdm schreef:

Uiteindelijk kreeg ze wat ze verdiend heeft, en ben blij dat het zo is gelopen.

Wat bizar dit. Ik kan er verder weinig woorden aan toevoegen.

Dit zijn wel meerdere diagnoses. En het voorspelbare autisme en persoonlijkheidsstoornis zeggen nog niets aangezien je die in iedere instelling tegenkomt.

Je komt er nooit helemaal achter..maar evil is het absoluut.

Dit soort acties zijn niet volledig te verklaren wanneer iemand bijv niet psychotisch is.

avatar van AniSter

AniSter

• 1933 stemmen

Er is al genoeg gezegd over de inhoud en de geestelijke gesteldheid van de hoofdpersoon. Iets te veel herhalingen van dezelfde scenes, maar scoort toch voldoende bij mij.

avatar van mrklm

mrklm

Op 9 oktober 2020 wordt een hysterische Taylor Parker aangehouden en overgebracht naar een ziekenhuis. Ze beweert dat ze zojuist is bevallen van een dochter, maar een gynaecoloog heeft al snel door dat Taylor liegt. Deze documentaire ontdekt het web van leugens dat Taylor over een periode spinde aan de hand van gesprekken met haar voornaamste (nog levende) slachtoffers. Partner (en vermeende vader) Wade Griffin is een kleurloze verschijning en beperkt de impact van dit bizarre, schokkende en boeiende misdaadverhaal.