• 9.452.607 stemmen

Met onder meer: Candela Peña, Ana Rujas en Pol López

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot La Desconocida

Rechercheur Anna Ripoll krijgt een zaak toegewezen waarbij een vrouw vastgebonden en gekneveld in een scheepscontainer in de haven van Barcelona wordt gevonden. Het slachtoffer heeft geen herinnering aan wie ze is of wat er met haar is gebeurd. Samen met agent Quique Zárate verandert Ripolls onderzoek al snel in een race tegen de klok om de identiteit van de vrouw te achterhalen en de waarheid te ontrafelen.

Inspectora jefe de policía : Anna Ripoll

Doctora de Urgencias

Manuel Rojas Horvat

avatar van lang pee

lang pee

De laatste Spaanse film die te maken heeft met iemand in een container Nowhere, vond ik toch net iets beter. Het acteren is zeer goed, maar de film pakt mij gewoon niet, en is absoluut voorspelbaar.

Niet slecht, maar zeker geen topper.

avatar van woeler82

woeler82

Vandaag gezien op netflix. Een hele mooie film die spannend is van begin tot het eind.

Bij deze film gebeurd er tenminste iets , er is niet teveel geweld, voor de rest wil ik zeggen je moet hem gezien hebben, aanrader

avatar van orbital

orbital

Niet zo heel slecht, maar wel matig. Zoektocht naar iemand en raadsel met vrouw die haar geheugen kwijt is, maar dat wordt naar het einde toe opgelost. Acteurs zijn niet denderend en ook het tempo zakt zo nu en dan in.

avatar van Man of Steel

Man of Steel

Goede film. Spaanse Netflix producties, daar heb ik een zwak voor. Ze zien er vaak mooi en verzorgd uit. Zo ook deze.

Deze film begint mysterieus met en bouwt daarmee het eerste half uur een spanning op door onduidelijkheid te scheppen. Helaas komt de film dan niet in een overdrive en wordt hij niet spannender dan dat hij in het begin was. De acteurs zijn een pluspunt hier, die lijken wel zo uit een politiebureau weggetrokken zijn. Prima acteerwerk leveren ze. Deze politiethriller volgt dan wel een beetje het clichepad. Ach ja, deze film is zeker wel de moeite waard om een keer gezien te hebben. Beetje spannend, prima acteurs en prima beeld en geluid met een niet toeristisch Barcelona als decor.