• 9.488.652 stemmen

Geregisseerd door: Angel Manuel Soto

Met onder meer: Dave Bautista, Jason Momoa en Claes Bang

Gesproken taal: Engels, Mandarijn, Frans, Japans, Portugees en Spaans

Plot The Wrecking Crew

"They fight like brothers. They wreck like legends."

Johnny is een geschorste politieagent uit Oklahoma, en zijn broer James een Navy SEAL-commandant gestationeerd in Pearl Harbor. Beiden keren terug naar Hawaï voor de begrafenis van hun vader, waar ze geconfronteerd worden met een moordcomplot. De twee geharde broers moeten samenwerken om de moord te ontrafelen.

Jonny Hale

Governor Peter Mahoe

Leila Hale

Haunani Palakiko

Marcus Robichaux

Detective Rennert

avatar van SmokingAgain

SmokingAgain

Vermakelijke actie film met ook nog wat humor.

Ook nog hier en daar leuk gedaan met bloed/gore.

Misschien vervolg zou zeker leuk zijn.

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Leuke film met aardig wat actie. Bautista en Momoa vullen elkaar goed aan hoewel Momoa wel irritant is. Plot is eenvoudig maar prima uitgevoerd met ook de nodige humor. Ik heb me wel vermaakt dus voor mij 3,5* waard.

avatar van blurp194

blurp194

Hit and miss.

De timing is niet erg strak, de actie valt te vaak stil. Maar er zijn ook wel een paar acties die wel grappig zijn, de achtervolging met de helikopter is best leuk bijvoorbeeld. Momoa staat bij mij niet erg hoog aangeschreven maar levert ook weer geen slecht werk hier, en Bautista komt er bij mij zoals altijd wel mee weg. Leuk om veel Hawaiiaanse mensen te zien - of wat er toch voldoende voor doorgaat om mij dat te laten denken.

avatar van RevengeN

RevengeN

Lang geleden dat ik zo gelachen heb

Verkoper wil Bautista een paar anaal speeltjes verkopen