• 9.376.911 stemmen

Geregisseerd door: Stefano Lodovichi

Met onder meer: Pietro Castellitto, Giulia Michelini en Andrea Arcangeli

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Il Falsario

Rome, jaren 70. Wanneer Toni in de stad aankomt, brengt hij alleen zijn talent voor schilderen en de droom om een ​​groot kunstenaar te worden mee. Maar zijn honger naar het leven, het lot en misschien zelfs de geschiedenis zullen hem ertoe brengen de grootste vervalser aller tijden te worden. Uiteindelijk wordt hij een centraal figuur in de meest diepgaande mysteries van het land.

avatar van schumacher

schumacher

Voor een bepaald publiek weggelegd. Ben er zeker van bepaalde mensen dit best een degelijke film gaan vinden. Helaas mijnen dada niet.

schumacher schreef:

klopt, ik vond het een uitdtekende film. Snap de lage score niet echt.

avatar van schumacher

schumacher

De gelaarsde kat schreef:

klopt, ik vond het een uitdtekende film. Snap de lage score niet echt.

Gewoon fan mss van andere genres ofzo haha, is bij muziek ook zo toch?

En de 1 gamed graag en ziet graag voetbal en ik heb maten die dat niets interesseren.

avatar van lang pee

lang pee

Ben meestal niet zo van de Italiaanse films, maar deze vond ik gewoon schitterend. Heerlijk acteren en een boeiend verhaal....niet voor iedereen, zo is duidelijk te zien aan alle reviews op het net, maar zeker mijn ding...