• 9.378.495 stemmen

Met onder meer: Dave Gahan en Martin Gore

Releasedatum: 28 oktober 2025

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Depeche Mode: M

Depeche Mode: M volgt Dave en Martin tijdens hun Memento Mori-tournee in 2023. De film legt de drie uitverkochte concerten van de band in Mexico-Stad vast, bijgewoond door meer dan 200.000 fans, en combineert concertbeelden met interpretatieve tussenfilmpjes en archiefmateriaal. Centraal in de film staat de verbinding tussen muziek, sterfelijkheid en Mexicaanse traditie.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Best wel een zware tegenvaller dit. Ik heb Depeche Mode wel betere concerten zien geven, en dan bedoel ik ook echt veel beter, muzikaal. Dit moet een documentaire voorstellen maar het stelt niet veel voor. Het is wel een echt live band vind ik. Op het podium zijn ze best wel goed maar ieder concert is bijna hetzelfde. Dit concert in Mexico vond ik muzikaal echt niet hun beste optreden, de 2013/14 tour in Berlin toen waren ze echt steengoed . Dave Gahan ziet er nog vrij goed uit en hij is toch ook 63? vergeleken met Martin Gore, maar die is 1 jaar ouder dacht ik. Maar dan nog, wat heeft die een ouwe kop gekregen zeg. Eén en al rimpels dat gezicht van hem. Dan ziet de rest van de band er toch nog beter uit. Maar misschien dat het aan de gene ligt van Martin Gore. De één ziet er nou eenmaal sneller oud uit dan de andere.

avatar van bjerik76

bjerik76

ik dacht een documentaire, maar het was een live concert registratie.

Desondanks.... Wat een enorm plezier heeft deze band nog met optreden, en wat een energie en nostalgie spat er vanaf, Dit maakte me toch wel weer blij.

avatar van Nebeo

Nebeo

Lelijke mannen...

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Nebeo schreef:

Lelijke mannen...

Dus jij denkt er aan te ontkomen?